Uw dakinstallaties zijn onze zorg.
 
Ons gecertificeerde personeel houdt ze in topconditie.
Bel voor de mogelijkheden ico.phone
0321 - 325 444

DISCLAIMER

Deze Website www.onderhoudgevellift.nl (de “Website”) is eigendom van DGB Nederland B.V. (hierna te noemen “DGB”), een onderneming met adres De Gouwe 8a , DRONTEN. DGB is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32149461.

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de Website. Door de Website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Inhoud Website

DGB behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de inhoud van de Website en deze disclaimer te wijzigen of te verwijderen zonder mededeling daarvan aan u te hoeven doen.

DGB besteedt veel zorg en aandacht aan de inhoud van de Website, maar het gebruik van (informatie op) de Website is voor eigen risico. Ondanks onze inspanning, kan het voorkomen dat de inhoud van de Website onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. De inhoud van de Website wordt dan ook zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden.

Aansprakelijkheid

DGB is niet aansprakelijk voor enige schade of andere nadelige gevolgen door gebruik van (informatie op) de Website. Indien u handelingen verricht op basis van (informatie op) onze Website is dit voor uw eigen risico. Er komt geen overeenkomst tussen u en DGB tot stand op grond van fouten en/of onvolledige of achterhaalde informatie.

DGB is niet aansprakelijk voor het als gevolg van een storing niet toegankelijk c.q. beschikbaar zijn van de Website en DGB is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor storingen in netwerken van derden door middel waarvan de toegang tot de Website wordt verkregen. Daarnaast is DGB niet aansprakelijkheid voor inhoud van de Website welke afkomstig is van derden.

De Website bevat hyperlinks naar websites van derden. DGB aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot (de inhoud van) deze websites en/of diensten van derden.

Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Website berusten bij DGB voor zover deze niet bij derden berusten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DGB is het niet toegestaan om (delen van) de Website, informatie op de Website of ander materiaal getoond op de Website openbaar te maken, te verveelvoudigen, op te slaan of te koop aan te bieden in welke vorm dan ook.

Contact

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met DGB via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

gevellift-gondel

Aanvulling op Veilig werken op hoogte, RI&E Glas en gevelreiniging Werkmethode: Gevellift(gondel)installatie

Onderwerp: Gevelonderhoudinstallaties voorzien van een aardlekschakelaar
Lees meer...
hangstijger

Aanvulling op Veilig werken op hoogte, RI&E Glas en gevelreiniging Werkmethode: Hangsteiger

Onderwerp: Minimale inhoud beoordeling toegangsweg naar een
gevelonderhoudsinstallaties
Lees meer...
Glazenwasser

Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E)
voor de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche

Werken op hoogte vormt een van de grootste risico’s binnen de glazenwassers- en gevelreinigersbranche.
Het is van het grootste belang dat dit op een veilige manier gebeurt.
In dit document wordt de stand der techniek weergegeven, die geldt als de invulling van het wettelijk vereiste minimale niveau.
Lees meer...
stuurstroomkabel
verbogen-eindschakelaar
schade-blikseminslag
verroest-relais
Vastgelopen-staalkabel
gebroken-remschijf