Logo DGB Nederland Dak- en Gevellift beheer.

UW DAKINSTALLATIES ZIJN ONZE ZORG.
ONS GECERTIFICEERDE PERSONEEL HOUDT ZE IN TOPCONDITIE.

Glasbewassingsinstallatie

DGB Nederland b.v. is geen leverancier en kan daarom merkonafhankelijk werken. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om verantwoord onderhoud te kunnen plegen aan uw glasbewassingsinstallatie.

Eventuele reparaties voeren wij bij voorkeur uit met de originele onderdelen. Als dit niet (meer) mogelijk is zoeken wij een gelijkwaardige vervanger voor u.

De benodigde frequentie wordt samen met u bepaald aan de hand van de gebruiksfrequentie, de complexheid van de installatie en de geografische locatie. Het mag duidelijk zijn dat een installatie dicht aan de kust meer te leiden heeft van weersinvloeden, zoals wind en zout, dan een installatie die in het oosten van het land staat in een bosrijke omgeving.

De wijze van onderhoud passen wij aan, aan uw wensen. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat wij één maal per jaar ons beperken tot een functie controle en één maal per jaar een uitgebreide onderhoudsbeurt uitvoeren. Ook het assisteren van een keurende instantie behoort tot de werkzaamheden.

Wij streven er naar om de werkzaamheden bij u uit te laten voeren door één monteur. Deze weet de weg en kent de spraak. Mocht deze monteur verhinderd zijn, dan sturen wij een waardige plaatsvervanger.

Meerjarenbegroting

Aan de hand van een opname brengen wij u in beeld wat de status is van uw installatie en wat de te verwachten kosten zijn die in het verschiet liggen. Het rapport wordt geheel toegespitst op uw installatie en voorzien van verklarende foto's.

Graag willen wij met u van gedachte wisselen hoe wij aan uw wensen tegemoet kunnen komen.

CONTACT

Adres DGB Nederland

De Gouwe 8a
8253 PA Dronten
Nederland

Vraag een offerte aan.
Meld een storing
KvK en BTW nummer DGB Nederland

KvK-nummer: 32.14.94.61
BTW-nummer: NL - 8205.89.779.B01

CERTIFICERINGEN