Logo DGB Nederland Dak- en Gevellift beheer.

UW DAKINSTALLATIES ZIJN ONZE ZORG.
ONS GECERTIFICEERDE PERSONEEL HOUDT ZE IN TOPCONDITIE.

HOE WERKT HET?

Om uw vastgoed in een goede conditie te houden is het noodzakelijk verschillende zaken jaarlijks in de gaten te houden. Als het water via het plafond naar binnen stroomt omdat de regenwaterafvoer verstopt is met afgevallen bladeren, ballen en andere zaken die niet op een dak thuis horen, heeft u voorkombare overlast en schade .

Als derden uw bliksembeveiliging helemaal vertrapt hebben, of gestolen en de bliksem slaat in, loopt u het risico meer schade te leiden dan nodig. Als uw gevelonderhoudinstallatie/gevellift niet functioneert, kan het reinigen van gevel/ramen en zonneweringen niet meer uitgevoerd worden. Daartegenover staat dat als de zaken netjes voor elkaar zijn, (niet verrast wordt door onverwachte kosten) heeft u geen dure inspectie nodig om dit alles te constateren.

DGB doet dit anders.

Bij ons eerste bezoek regelen wij de benodigde expertise welke bij u noodzakelijk is. Deze rapporteren allemaal aan DGB Nederland b.v. de stand van zaken en de verwachting voor de komende jaren. Dit wordt in één rapport naar u gezonden. De jaren daarna kan volstaan worden met een visuele inspectie op de instandhouding en eventuele veranderingen. Na verloop van jaren herhaalt deze cycli zich.

Uw voordeel: Eén aanspreekpunt

  • Eén bezoek;
  • Eén factuur;
  • Eén rapport;
  • Betaling achteraf;
  • Per maand opzegbaar.

Dit vraagt minder tijd van u en het is goedkoper.

U sluit met ons een overeenkomst af waarin de frequentie en het type werk is geregeld. Wij zorgen voor een gelijkmatige bezoekfrequentie, tenzij anders gewenst. Deze overeenkomst gieten wij in de vorm van een contract met een opzegtermijn van slechts één maand. U ontvangt pas een factuur nadat het werk is uitgevoerd. Wij gebruiken geen kleine lettertjes.!!!! In een offerte staat wat de werkzaamheden zijn, tegen welke prijs en onder welke voorwaarden. Eventuele noodzakelijke reparaties en aanvullingen zullen altijd uitgevoerd worden door vakmensen.

CONTACT

Adres DGB Nederland

De Gouwe 8a
8253 PA Dronten
Nederland

Vraag een offerte aan.
Meld een storing
KvK en BTW nummer DGB Nederland

KvK-nummer: 32.14.94.61
BTW-nummer: NL - 8205.89.779.B01

CERTIFICERINGEN