Logo DGB Nederland Dak- en Gevellift beheer.

UW DAKINSTALLATIES ZIJN ONZE ZORG.
ONS GECERTIFICEERDE PERSONEEL HOUDT ZE IN TOPCONDITIE.

Valbeveliging

DGB Nederland b.v. heeft kennis van valbeveiliging. Wij kunnen u helpen met het oplossen van problemen, maar ook kunnen wij uw valbeveiliging visueel inspecteren. Hiervan maken wij een rapport waarin de staat duidelijk is af te lezen.

Valbeveiliging valt onder de materialen die jaarlijks gecontroleerd moeten worden door een "ter zake kundige", net zoals klimmateriaal en elektrisch gereedschap. Dit is op basis van de ARBO-WET geregeld. U als eigenaar/beheerder van een gebouw geeft aan derden opdrachten om werkzaamheden uit te voeren. Voor de wet bent u op dat moment zijn werkgever, ook al is hij/zij niet bij u in dienst. Op basis van dit "werkgeverschap" bent u verplicht zorg te dragen voor een veilige werkplek. Daar valt ook onder het toezien op het gebruik van PBM's maar ook op het kunnen aantonen dat u jaarlijks de diverse PBM's heeft laten inspecteren. Dit laatste nemen wij u graag uit handen.

Op het gebied van valbeveiliging hebben wij die "ter zake kundigheid" in huis.

Als u een opsomming heeft van wat er bij u aanwezig is en deze aan ons doorgeeft, dan maken wij een passende offerte voor u.
Heeft u niet duidelijk wat u allemaal aan valbeveiliging heeft, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om dit te inventariseren.

Vul voor een afspraak ons offerte formulier in.

CONTACT

Adres DGB Nederland

De Gouwe 8a
8253 PA Dronten
Nederland

Vraag een offerte aan.
Meld een storing
KvK en BTW nummer DGB Nederland

KvK-nummer: 32.14.94.61
BTW-nummer: NL - 8205.89.779.B01

CERTIFICERINGEN